Харківська реклама другої половини XIX ст. - початку XX ст. (за матеріалами "Харківських календарів") - Гнезділо, О.С. (Інститут історії України НАН України, 2005)
Порушуються, оригінальні аспекти соціально-економічноїісторїїУкраїни, форми і методи діяльності краєзнавчих структур. The article deals with the original aspects of ecological history of Ukraine, forms and methods of regional geography structures.