Протестантські громади Буковини: репресії та переслідування 40-50-х років XX століття - Бабенко, Л.Л. (Інститут історії України НАН України, 2005)
Автор зупиняється на антирелігійній політиці радянської держави, висвітлює деформації та викривлення її. The author covers the antireligious policy of the Soviet State and describes its deformations and distortions.