Дорожній побут населення Київщини XIX - поч. XX століть - Жалі, О.В. (Інститут історії України НАН України, 2005)
У статті досліджуються етнографічні та етнологічні аспекти регіональної історії XIX - поч. XX cт. Some ethnographic and ethnological aspects of regional history of the XlXth - the early XX centuries are studied in the article.