Трубізький форпост - Набок, Л.І. (Інститут історії України НАН України, 2005)
Автор досліджує проблеми середньовічної історії України, розкриває питання порубіжної землі. The author envisages the problems of medieval history of Ukraine, covers the problems of boundary land.