Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде
В работе представлены и проанализированы кинетические закономерности размола семян сои в воде, полученные при исследовании работы трехступенчатого роторно-пульсационного аппарата....
Збережено в:
| Дата: | 2006 |
|---|---|
| Автори: | Семинский, А.О., Марчевский, В.Н. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Russian |
| Опубліковано: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2006
|
| Назва видання: | Промышленная теплотехника |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/61370 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде / А.О. Семинский, В.Н. Марчевский // Промышленная теплотехника. — 2006. — Т. 28, № 1. — С. 61-63. — Бібліогр.: 2 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде
за авторством: Семинский, А.О., та інші
Опубліковано: (2006) -
Дослідження фізико-хімічних та теплофізичних властивостей бентоніту черкаського родовища з метою розробки технології сушіння його Na⁺-заміщеної форми
за авторством: Михайлик, В.А., та інші
Опубліковано: (2010) -
Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів
за авторством: Снєжкін, Ю.Ф., та інші
Опубліковано: (2015) -
Аналіз енергетичних показників процесу теплонасосного сушіння
за авторством: Снєжкін, Ю.Ф., та інші
Опубліковано: (2017) -
Дослідження та оптимізація теплотехнологічних параметрів процесу отримання сухої форми гідролізо-ваного білкового продукту методом розтпилювання
за авторством: Шаркова, Н.О., та інші
Опубліковано: (2015)