Центр дослідження історії Поділля в Кам'янці-Подільському: 10 років поступу - Баженов, Л.В. (Інститут історії України НАН України, 2005)
У даній статті порушуються питання про здобутки регіональних краєзнавчих структур, аналізуються їх здобутки та проблемні питання. The article analyzes the results of regional-geography structures, their results and problems.