Зовнішній тепломасообмін під час фільтраційного сушіння - Атаманюк, В.М. (Промышленная теплотехника, 2006)
Изложены результаты экспериментальных исследований внешнего тепломассообмена при фильтрационной сушке мелкодисперсного угля после процессов обогащения. Наведені результати експериментальних досліджень зовнішнього тепломасообміну під час фільтраційного сушіння дрібнодисперсного вугілля після процесів збагачення. Presented results of experimental researches of external heat and mass transfer of the filtration drying of semidispersed coal after the processes of enriching.