Звернення редколегії журналу "Краєзнавство": 80 років всеукраїнській спілці краєзнавців (Інститут історії України НАН України, 2005)
Звернення Правління Всеукраїнської спілки краєзнавців до краєзнавчого активу, всіх поціновувачів української історії, культури мови.