Світлої пам’яті Костянтина Юхимовича Єсипчука (Мінералогічний журнал, 2009)
Геологічна наука в цьому році зазнала непоправної втрати: 14 березня на 74-му році передчасно пішов з життя видатний вчений, доктор
геолого-мінералогічних наук Костянтин Юхимович Єсипчук. К.Ю. Єсипчук був гідним
продовжувачем української школи петрографів, заснованої Н.І. Безбородьком, В.І. Лучицьким та І.С. Усенком.