Зміни чисельності та соціальний склад населення м. Харкова в роки НЕПу - Іванов, С.Ю. (Інститут історії України НАН України, 2006)
У роботі на основі статистичних даних перепиву населення в 1920, 1923 і 1926 роках та інших опублікованих матеріалах розглядаються зміни чисельності населення міста Харкова, динаміка його росту в період нової економічної політики. On the basis of statistic data of population cencus in 1920, 1923 and 1926 and other published materials the work examines the changes of population quantity of Charkiv, the dynamics of its growth in the period of a new economic policy.