Стан наукової розробки та джерельна база проблеми реформування вищої школи в Україні в умовах соціально-економічних змін (1996-2007 рр.) - Левчишена, О.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
У статті проаналізовано стан наукової розробки дослідження проблеми реформування вищої школи в Україні в умовах соціально-економічних
змін (1996-2007 рр.). Досліджено джерельну базу даної проблеми на основі
архівних, документальних та наукових матеріалів. В статье проанализировано состояние научной разработки исследования проблемы реформирования высшей школы в Украине в условиях
социально - экономических преобразований (1996-2007 гг.). Исследовано
источники данной проблемы на основании архивных, документальных и
научных материалов. In the article, consisting of scientific development of research of problem of
reformation of higher school is analysed of in Ukraine in the conditions of socioeconomic changes (1996-2007). Investigational a spring base of this problem on
the basis of the documentary and scientific materials archived.