Монетні та змішані скарби періоду середньовіччя чи XV-XVII cт. південно-східної Волині в колекціях Острозького державного історико-культурного заповідника, Кременецького історичного та Волинського обласного краєзнавчого музеїв - Войтюк, Т.С. (Інститут історії України НАН України, 2006)
В статті Войтюк Т.С. подано загальну характеристику скарбових, матеріалів середньовіччя, та короткій опис кожного з скарбів. Цей матеріал вперше опубліковується і вводиться в науковий обіг. The article by Voytyuk Tetyana Stepanivna gives a general characteristic of treasure materials, and the short description of every treasure. This material is first published and introduced into scientific circulation.