Дослідження реології розплаву полімеру з пороутворюючими наповнювачами - Лукашова, В.В.; Радченко, Л.Б.; Зубрій, О.Г. (Промышленная теплотехника, 2004)
Данная работа посвящена определению реологических зависимостей смеси расплава полимера со вспенивающим агентом для режимов переработки. Дана робота присвячена визначенню реологічних залежностей суміші розплаву полімеру зі спінюючим агентом для режимів переробки. This paper suggests the experimental study to determining the rheological behavior of polymer blends for conditions of extrusion. A single-screw extruder was used in this study for definition of rheological dependences for process of physical foaming.