Особливості гідродинаміки кільцевих мікроканалів з нормальною шорсткістю поверхні - Малкін, Е.С.; Тимощенко, А.В. (Промышленная теплотехника, 2004)
Приводятся результаты экспериментальных исследований гидродинамики кольцевых микроканалов с нормальной шероховатостью стенок для потока жидкости без теплообмена, в диапазоне чисел Рейнольдса, охватывающем ламинарный и турбулентный режимы течения. Подаються результати експериментальних досліджень гідродинаміки кільцевих мікроканалів з нормальною шорсткістю стінок для потоку рідини без теплообміну в діапазоні чисел Рейнольдса, що охоплює ламінарний та турбулентний режими течії. To produce research results hydrodynamics of the micro annulus with normal roughness the walls for flow without heat transfer at the laminar and turbulence rate.