Вибір енергозберігаючої схеми автономного забезпечення промислового підприємства тепловою та електричною енергією - Задвернюк, В.В.; Находов, В.Ф.; Дубровська, В.В.; Шкляр, В.І. (Промышленная теплотехника, 2004)
Приведены различные варианты схем автономного энергоснабжения промышленного предприятия. Произведен сравнительный анализ технических, экономических и экологических характеристик этих систем. Результаты анализа свидетельствуют о значительных преимуществах использования энергетического модуля на базе ГТУ. Наведені різні варіанти схем автономного енергозабезпечення промислового підприємства. Проведено порівняльний аналіз технічних, економічних та екологічних характеристик цих схем. Результати аналізу свідчать про значні переваги використання енергетичного модуля на базі ГТУ. Industrial enterprises power supply autonomous schemes different variants are given. The comparative analysis of the technical economical and ecological characteristics of these schemes is made. Analysis results show about considerable advantages of power module use on basis of gas-turbine unit.