Головні напрямки зовнішньої політики Іспанії середини 1980-х – початку 1990-х років - Хмель, А.О. (Історичний архів. Наукові студії, 2008)
Стаття розкриває особливості формування зовнішньої політики Іспанії в період становлення демократичного режиму. Автор аналізує відмінності в проведенні міжнародної політики урядами Іспанії. Також висвітлюється складний шлях Іспанії до вступу в ЄЕС та НАТО. Статья раскрывает особенности формирования внешней политики
Испании в период становления демократического режима. Автор анализирует различия в проведении международной политики правительствами Испании. Также освещается сложный путь Испании по вступлению в ЕЭС и НАТО. The article reveals features of the formation of the foreign policy of Spain in
the period of democratic rule. The author analyzes differences in the international
politics governments of Spain. Also highlights the complicated path of Spain to
join the EU and NATO.