Діяльність клубів творчої молоді в Україні в 1960-х роках у першоджерелах - Бажан, О.Г. (Інститут історії України НАН України, 2006)
Пропонована стаття є цінним доповненням до праць які розкривають причини формування опозиційного руху в Україні у 60-х pp. XX ст., участь у ньому творчої інтелігенцій Збагачує дослідження уведення нового корпусу архівних документів. The given article is a valuable addition to the works that show the reasons of the appositional movement formation in Ukraine in the 60s of the XX th ct. participation of intellectuals. The investigation is expanded by using new archives' documents.