Визволення Києва у пам'ятках історії та культури - Денисенко, Г.Г.; Денисенко, О.А. (Інститут історії України НАН України, 2006)
У статті на прикладі пам'яток історії та культури досліджується основні події визволення м. Києва від німецько-фашистських загарбників. Розкривається основні форми музейної роботи показується самовідданість у ній громадських активістів. This article envisages the main events of Kyiv liberation from the fascist invaders on the examples of the history and culture monuments. The article shows the main forms of the museum work, selflessness of their active members.