Життєпис великого князя - Коваленко, В. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2003)
Рецензія на : Головко О.Б. Князь Роман Мстиславич та його доба. Нариси політичного життя Південної Русі XII – початку XIII століття. – К.: Стилос, 2001. – 249 с., 4 вкл.