Історія української культури - Матях, В. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2004)
Рецензія на: Історія української культури: У 5-ти т. – Т.3: Українська культура другої половини ХVІІ-ХVІІІ століть. – К.: Наук. думка, 2003. – 1247 с.