Алег Дзярновіч " ... In nostra livonia" - Черкас, Б. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2004)
Рецензія на: Алег Дзярновіч " ... In nostra livonia" : Дакументальныя крыніцы па гісторыі палітычных адносінаў паміж Вялікім княствам Літоўскім і Лівоніяй у канцы XV-першай палове XVI ст.ст.: Сістэматызацыя і актавы аналіз. - Т.1. - Мінск: Athenаeum, 2003. - 373 c.