Україна та Росія: проблеми політичних і соціокультурних відносин - Блануца, А. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2004)
Рецензія на тематичний збірник наукових праць: Україна та Росія: проблеми політичних і соціокультурних відносин / Відповідальний редактор В. А. Смолій. – К.: Інститут історії України НАН України, 2003. – 602 с.