Визначення гармонічного складу та показників якості вихідної напруги АІН при застосуванні для ШІМ перервних модуляційних функцій - Михальський, В.М.; Соболєв, В.М.; Чопик, В.В.; Шаповал, І.А. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто методику визначення гармонічного складу вихідної напруги АІН при застосуванні для ШІМ різних методів перервної підмодуляції. Здійснено порівняльний аналіз показників якості кривих вихідної напруги. Рассмотрена методика определения гармонического состава выходного напряжения АИН при использовании для ШИМ разных методов прерывистой подмодуляции. Осуществлен сравнительный анализ показателей качества кривых выходного напряжения. The technique of harmonic content definition of voltage source inverter output voltage with application of different methods of discontinuous submodulation used for PWM is considered. The comparative analysis of quality factors of the output voltage waveforms is performed.