Ферорезонансні процеси в електромережах 10 кВ з різнотипними трансформаторами напруги - Журахівський, А.В.; Кенс, Ю.А.; Яцейко, А.Я.; Масляк, Р.Я. (Інститут електродинаміки НАН України, 2010)
Досліджено ферорезонансні процеси в електромережах 10 кВ з ізольованою нейтраллю за наявності в них різнотипних трансформаторів напруги. Наведено деякі результати розрахунків. Исследованы феррорезонансные процессы в электросетях 10 кВ с изолированной нейтралью при наличии в них разнотипных трансформаторов напряжения. Приведены некоторые результаты расчетов. The ferroresonant processes in 10 kV electrical networks with insulated neutrals consisting different-type voltage transformers are analysed. Some results of calculation are presented.