Стан релігійності населення Полтавщини у повоєнний період - Бабенко, Л. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті аналізуються процеси, що характеризують зовнішні прояви релігійності населення та боротьбу з ними в умовах пізнього сталінізму на регіональному рівні. In this article are analysed the prosseses, which characterise outer signs of people’s religiousness and struggle with them in times of late “stalinism” in the regional level.