Інформаційний комплекс для автоматизованої системи керування режимом розрядно-імпульсного очищення виливків - Назарова, Н.С.; Діордійчук, В.В.; Вінниченко, Д.В. (Технічна електродинаміка, 2010)
Запропоновано архітектурні принципи інформаційно-керуючого комплексу для розрядно-імпульсної технології очищення виливків та розроблено апаратні і програмні засоби, які можуть бути використані як основа для побудови інформаційно-керуючих комплексів для різних розрядно-імпульсних технологій. Предложены архитектурные принципы информационно-управляющего комплекса для разрядно-импульной технологии очистки отливок и разработаны аппаратные и программные средства, которые могут применяться как основа для построения информационно-управляющих комплексов для различных разрядно-импульних технологий. The architectural principles of information-controlling complex for discharge-pulse castings filtration technology are considered and the hardware and software tools that may be applied as a basic component in information-controlling complex design for different discharge-pulse technologies are developed.