Інформаційні ресурси Національної бібліотеки Білорусі: проблеми корпоративного формування і використання - Долгополова, О.; Кузьмінич, Т. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Розглядаються стан і перспективи координації діяльності бібліотек Республіки Білорусь на рівнях комплектування доку-
ментного фонду, формування бібліографічного запису, створення цифрових копій документів, генерування інформаційної
продукції і обслуговування користувачів.