Юрій Данилюк: Людина, Вчений, Учитель - Подкур, Р. (Інститут історії України НАН України, 2008)
До 50-річчя з дня народження Юрія Данилюка. У статті розкривається життя та діяльність та аналізується науковий доробок відомого українського вченого Юрія Данилюка (1958–2005).