Формування та розвиток ринку внутрішніх пасажирських авіаперевезень в Україні - Борисенко, П. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано результати формування та розвитку ринку внутрішніх пасажирських авіаперевезень в Україні, а також обґрунтовано науково-практичні рекомендації щодо інтенсифікації його зростання в умовах стійкого збільшення попиту на послуги авіаційного транспорту. The article deals with the results of the forming and developing of the internal passenger air market in Ukraine. Recommendations and ways about intensification of this market are based in this article.