Інформаційна підтримка інноваційного розвитку промислових підприємств - Васьковська, Я. (Схід, 2012)
Стаття присвячена обґрунтуванню шляхів інформаційної підтримки інноваційного розвитку промислових підприємств. Визначено завдання цього процесу. Розроблено пропозиції з ефективного використання інформаційних систем в інноваційній діяльності. Article is devoted to research ways of information support innovative development of industry enterprises. Suggestions for effective use of information systems in innovation development.