Підвищення енергетичної ефективності електрогідравлічної системи - Бойко, В.С.; Сільвестров, А.М.; Скринник, О.М.; Сотник, М.І. (Технічна електродинаміка, 2013)
Автори вирішують проблему підвищення енергоефективності електрогідравлічної системи уточненим поданням напірної характеристики через її апроксимацію кусково-поліноміальною моделлю, що дозволяє залучити до аналізу процесів системний підхід на основі сучасних методів математичного моделювання. Авторы решают проблему повышения энергоэффективности электрогидравлической системы уточненным представлением напорной характеристики посредством ее аппроксимации кусочно-полиномиальной моделью, что позволяет использовать при анализе процессов системный подход на основе современных методов математического моделирования. The authors solve the problem of the energy efficiency increase of an electrohydraulic system giving the specified pressure characteristics using its approximation of piecewise polynomial model that allows to involve a systematic approach on the bases of mathematical modeling modern methods to the analysis of the processes.