Оцінка рівня соціальної відповідальності підприємств у системі управління ресурсами Пенсійного фонду України - Огороднікова, Н. (Схід, 2012)
У статті розглянуто методи оцінки рівня соціальної відповідальності підприємств у контексті управління ресурсами Пенсійного фонду України. Досліджено взаємозв'язок соціального потенціалу й соціальної відповідальності бізнесу. Запропоновано систему показників
оцінки рівня соціальної відповідальності підприємств. Розроблено рекомендації щодо формування механізму стимулювання соціальної відповідальності підприємств. The article deals with methods for assessing the level of corporate social responsibility in the context of resource
management of the Pension Fund of Ukraine. The interrelation of social capital and social responsibility. The system of
indicators to assess the level of corporate social responsibility. The recommendations on the formation mechanism
of stimulation of the social responsibility of enterprises.