Управління кредитними ризиками фінансового посередника - Хімченко, А.; Коршунова, О. (Схід, 2012)
У статті розроблено та описано механізм управління кредитними ризиками фінансового посередника на основі аналізу сучасного стану кредитування в Україні. Запропоновано критерії ефективності концепції управління кредитними ризиками фінансового посередника, зокрема, зменшення обсягу й частки проблемних кредитів, ріст прибутковості кредитних операцій, підвищення ліквідності та фінансової стійкості суб'єкта фінансування. Management mechanism is worked out and described credit risks of financial mediator on the basis of analysis of the modern state of crediting in Ukraine.