Реорганізації МВС у МОГП у середині 50-х - на початку 60-х років ХХ століття: політико-правовий аналіз - Безносюк, О. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано особливості реорганізації державно-управлінських структур та
суспільно-політичних процесів, які відбувалися в середині 50-х років - на початку 60-х років
ХХ століття в СРСР. Показано їх спрямованість на лібералізацію та десталінізацію. The article analyzes the features of the reorganization of state-administrative structures and socio-political
processes that occurred in the mid 50's - early 60-ies of XX century.