Розвиток подорожей та екскурсій за плановими туристичними маршрутами на Прикарпатті у 60-70-х роках ХХ ст. - Котенко, Р. (Схід, 2012)
У статті розкрито зміст, форми й пізнавально-виховне значення подорожей та екскурсій
за плановими туристичними маршрутами на Прикарпатті в контексті їх розвитку в Українській РСР та Радянському Союзі в 70-80-х роках ХХ ст. Показано діяльність проф-
спілкових та інших громадських організацій та туристично-екскурсійних закладів і
підприємств Івано-Франківщини з розширення й удосконалення обслуговування туристів
на планових маршрутах The paper presents the content, form and cognitive-educational value of trips and excursions planned for tourist
routes in the Carpathian region in the context of their development in the Ukrainian SSR and the Soviet Union in the 70
to 80 twentieth century. Displaying activities of trade unions and other civic organizations and tourist establishments
and enterprises of Ivano-Frankivsk region to expand and improve services for tourists planning routes.