Періодика у фондах Національної бібліотеки Білорусі: тенденції розвитку колекції у сучасному комунікативному середовищі - Гончаренко, І.; Мирончик, В. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2008)
Розглядається сучасний стан і особливості розвитку колекції періодичних і продовжуваних видань. Акцентується увага на
стратегічному переорієнтуванні у виборі пріоритетів придбання періодики у друкованому вигляді або забезпечення доступу до її електронного варіанту.