Порівняльний бенчмаркінг у легкій промисловості України - Абрамова, О. (Схід, 2012)
Статтю присвячено розвитку порівняльного бенчмаркінгу в легкій промисловості України. Автором виконано порівняльний аналіз провідних вітчизняних виробників спеціального захисного взуття. Показано, що лідерами в цій сфері є фірми "Таланлегпром" та "Валтекс". Показані сильні сторони й проблеми цих та інших фірм підгалузі. The article deals with the development of comparative benchmarking in the light industry in the manufacture of personal protective equipment. The author developed a method of benchmarking in the sphere of production of personal protective equipment for the purpose of practical application of MB to achieve cost leadership.