Теоретико-методичні основи розвитку діяльності туристичних підприємств на промисловій території - Балашова, Р. (Схід, 2012)
У статті визначено характерні та специфічні особливості діяльності туристичних підприємств на промисловій території, досліджено процеси їх поточної діяльності та економічного розвитку, запропоновано методологію виявлення й узагальнення пріоритетних чинників розвитку та їх зв'язок із промисловою територією. Сформульовані теоретико-методичні основи розвитку діяльності туристичних підприємств на промисловій території. Certainly characteristic and specific features of activity of tourist enterprises on industrial territory, investigational
processes them current activity and economic development, methodology of exposure and generalization of priority
factors of development and their connection is offered with industrial territory.