Аналіз ефективності управління інноваційною діяльністю на основі АВС-XYZ-аналізу - Колінко, Н. (Схід, 2012)
Стаття присвячена аналізу управління інноваційною діяльністю промислових підприємств на основі використання методу АВС-XYZ-аналізу. Запропоновано алгоритм аналізу
управлінської інноваційної діяльності. У результаті поєднання АВС-аналізу та XYZ-аналі-
зу в інтегровану матрицю отримано дев'ять груп, які дозволили сформулювати висновки
щодо управління інноваційною діяльністю промислових підприємств. Проведене дослідження дало змогу визначити найефективніших керівників інноваційної діяльності. The article is devoted the analysis of guidance of innovative activity of industrial enterprises on the basis of the use
of method of АВС-XYZ-analysis. The algorithm of analysis of leading innovative activity is offered. As a result of
combination of АВС-analysis and XYZ-analysis in a computer-integrated matrix nine groups which allowed us to
formulate conclusions in relation to guidance innovative activity of industrial enterprises are got an analysis. The
conducted research enabled us to define the most effective leaders of innovative activity.