Цивілізаційні аспекти процесів економічної інтеграції - Костенко, Н. (Схід, 2012)
У статті охарактеризовані фактори взаємодії націй, які відображають сутність цивілізаційного розвитку. Відображені погляди на економічну інтеграцію крізь призму минулого
з екстраполяцією на сучасність. Визначені аргументи на захист регіональної економічної
інтеграції. The article clarifies nation's interaction factors that represent the core of civilization development. Author considered
views to economic integration through the prism of the past with extrapolation to the present. Arguments for regional
economic integration were phrased as well