Відтворювальна структура територіальних економічних систем України - Павленко, В.; Тичковська, Л. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано тенденції відтворення територіальних економічних систем України. Здійснено групування регіонів за рівнем їх розвитку і структурою економіки. Обґрунтовано обумовленість структури економіки субнаціональних територіальних систем особливостями використання наявних територіальних ресурсів. Tendencies of territorial economic systems of Ukraine reproduction are analyzed. Clusterization of regions within
the developments level and structure of economy is made. Dependence of territorial economic systems structure on
peculiarities of territorial resources exploitation is grounded.