Формування фонду оплати праці робітників очисного вибою з урахуванням якості видобутку вугілля - Юхимець, С. (Схід, 2012)
У статті обґрунтовано необхідність стимулювання працівників вугледобувного підприємства до підвищення якості видобутку вугілля. Запропоновано науково-методичний підхід до
формування фонду оплати праці з урахуванням якості видобутого вугілля. Виконано порівняння нормативного методу формування фонду оплати праці й запропонованого методу
з урахуванням якості вугілля. The necessity of promoting workers ofcoal mining enterprises to improve the quality of coal produced is proved.
The scientific and methodical approach to the formation of the wage fund, taking into account the quality of coal
produced is proposed. The comparison of the standard method of forming the wage fund with the proposed method
taking into account the quality of coal is made.