Теоретико-методичні підходи до еколого-економічного оцінювання використання майнового потенціалу водогосподарського комплексу - Яцкова, О. (Схід, 2012)
Узагальнено теоретико-методичні підходи до еколого-економічного оцінювання використання майнового потенціалу водогосподарського комплексу. На підставі існуючих методик оцінювання майна розроблено системний підхід до оцінювання елементів майнового потенціалу у водогосподарській сфері. Theoretical and methodological approaches to ecological and economic evaluation of property potential use of water economy complex are generalized in the article. Based on existing property evaluation methodologies elaborated a systematic approach to the evaluation of property potential elements in water management area.