Доктрина Х. Д. Перона та її вплив на розвиток Аргентини - Бредіхин, А. (Схід, 2012)
Стаття присвячена аналізу сутності доктрини Х. Д. Перона. Комплекс ідеологічного
підґрунтя платформи пероністів базувався на політичній, економічній, соціальній складових. Представлено стислий аналіз "19 істин перонізму" та особливості їх практичної реалізації в Аргентині. The given article is devoted to the analysis of the H.D. Peron's doctrine. Complex of the ideological peronist's
background is based on political, economic and social components. The short analysis of "19 truth of Peronism" and
features of implementation are presented.