Специфіка наративу як форми буття соціальної пам'яті соціальних спільнот - Дьяковська, Г. (Схід, 2012)
Стаття присвячена розгляду специфіки наративу як форми буття соціальної пам'яті.
Автор зазначає, що наратив є можливістю соціального конструювання реальності та знаходження смислової основи буття. У статті визначено основні характеристики та особливості наративу як форми буття соціальної пам'яті. The article is devoted to the investigation of the narrative as a form of being of social memory. The author
considers narrative enables social construction of reality and finding of the basis of being. In the article main
characteristics and the main features of narrative as a form of being of social memory are determined.