Культурний туризм як контркультура в просторі субкультур масової культури - Марвіна, Г. (Схід, 2012)
У статті подається аналіз культурного туризму як альтернативної культурної практики, що протидіє уніфікуючим та нівелюючим процесам масової культури. Визначаються пріоритети культуротворчих стратегій туризму в контексті етнокультури та національних традицій. The analysis of cultural tourism is given in the article as alternative cultural practice which counteracts unifying and levelling processes of mass culture. Priorities of cultural strategies of tourism are determined in the context of ethnic culture and national traditions.