Критерії класифікації форм прямого іноземного інвестування - Негрич, О. (Схід, 2012)
У статті описані та проаналізовані найпоширеніші форми реалізації іноземних капіталовкладень та визначені основні критерії їх класифікації, а саме: форми, базовані на контрактних зв'язках; з метою розширення підприємства; за формою участі (власності) та інші. The main forms of foreign direct investment realization are described and analyzed in the article. The fundamental
classification criteria of forms are: forms, based on contracts; with the aim of enterprise expansion; based on forms
of participation and others.