Оцінка вартості корпоративних цінних паперів - Нікітін, М. (Схід, 2012)
У статті досліджені особливості проведення оцінки вартості корпоративних цінних паперів, визначено оптимальний підхід для оцінки справедливої вартості емітента відповідно
до особливостей обігу корпоративних цінних паперів на вітчизняному фондовому ринку.
Розроблені рекомендації щодо вдосконалення оцінки корпоративних цінних паперів. The present work studies the peculiarities of corporate securities assessment and defines the best technique of
calculation of eminent cost in respect to the peculiarities of corporate securities circulation at the domestic securities
market. Besides, some recommendations for improving the corporate securities assessment are suggested.