Інвестиційний розвиток України в контексті впливу світової фінансової кризи на національні економіки - Запухляк, В. (Схід, 2012)
У статті розкрито тенденції інвестиційної діяльності країн, у т. ч. України, у післякризовий
період. Проаналізовано інвестиційний клімат України та визначено основні фактори, що
дестимулюють інвестиційну активність. Розглянуто напрями підвищення інвестиційної привабливості економіки України для іноземних інвесторів. The article explores trends in investment countries, including Ukraine, post-crisis period. Analysis of investment
climate in Ukraine and the main factors that destimulate investment activity. The directions of increase of investment
attractiveness of Ukraine's economy to foreign investors.