Аналіз кредитно-інвестиційної діяльності українських банків - Заславська, О. (Схід, 2012)
У статті розглядаються теоретичні та практичні аспекти кредитно-інвестиційної діяльності вітчизняних банків. Виконано оцінку кредитно-інвестиційного портфеля банківського
сектора України. Розглянуто тенденції розвитку кредитно-інвестиційної діяльності банків
на сучасному етапі. Виконано аналіз практики кредитно-інвестиційної діяльності українських
банків за період 2008-2012 роки. The article reviews the theoretical and practical aspects of credit and investment activity of domestic banks. There
was estimated the credit and investment portfolio of the banking sector of Ukraine. Due to the current state of
economy there were considered trends in credit and investment banking.